Начало - Проекти - Боровец

  Новини

08.08.2018

Съобщение


Публикувано от :

05.10.2017

Лихвено и амортизационно плащане по облигационна емисия на Дружеството


Публикувано от :

18.09.2017

Разкриване на информация по чл. 148б от Закона за публичното предлагане на ценни книжа


Публикувано от :

Разположен в най-стария български ски курорт – Боровец, комплекс Гранд Боровец предлага несравнимото удоволствие от зимните спортовете в най-високата планина на Балканския полуостров, в съчетание със съвременни спа процедури. Концепцията на комплекса е проектирана да предложи пълноценна почивка.

В рамките на над 10 000 кв. м. РЗП комплексът предлага 73 имота (39 студия, 14 апартамента и 20 мезонета), 60 подземни паркоместа, ресторант, лоби бар, басейн, фитнес зала, конгресна зала, спа комплекс, боулинг зала и детски център. Предимството на Боровец пред другия голям ски курорт Банско е в това, че Боровец не е презастроен така както Банско. Ако в Банско има излишък на предлагане на недвижими имоти, както и леглова база (надхвърляща капацитета на ски съоръженията), то в Боровец почти няма предлагане на апартаменти за продажба, а качеството на предлаганите нощувки и хотелски услуги не е на необходимото ниво.

През месец октомври 2008 г. Дружеството получи Акт 14 и Удостоверение за завършен груб строеж за проекта в Боровец. Към момента обаче всички СМР по обекта са замразени за неопределен период от време поради липса на средства за завършването на комплекса. Дружеството търси партньор, който да инвестира 2 500 000 евро за довършването на проекта „Гранд Боровец”, след което комплексът да функционира като хотел.

Повече: www.borovetsgrand.com